Een realisatie van »

Zomer!

Het is alweer even geleden dat ik iets heb geschreven maar nu, met de zon hoog aan de hemel, is het tijd voor een blog! Geniet van de zomer; in het buitenland, in Nederland of lekker thuis.

In de salon kijken we terug op drukke maanden. We zijn heel blij met u, met uw vertrouwen in onze salon. Daar zijn we heel dankbaar voor. Samia is trouwens alweer vijf maanden bij ons. Ze leert nog elke dag.

Margo heeft zich nog verder verdiept in allerlei kleurtechnieken. Ze is een echte topper hierin en ziet kleuren als een ware passie. Renee heeft een cursus care-expert afgerond. Dit is een zeer pittige cursus. Ze weet alles over haar en hoofdhuid. Wilt u advies? Een gesprek is altijd mogelijk. Anouk gaat als een trein met haar opleiding. Ze werkt op woensdagmiddag en zaterdag in onze salon. Ze volgt alle salontrainingen mee.

Met veel plezier kijken we terug op de Verwendag begin juni. De samenwerking met Loes van Peer en Le Chic was geweldig. We kregen alleen maar positieve reacties en daarom komt er zeker een vervolg.

Omdat het me niet lukt om stil te zitten, ben ik ook weer actief met allemaal leuke dingen. In Axel bijvoorbeeld help ik mee met de organisatie van het 'Voor Altied Jong'-festival. Dit festival wordt opgezet door ondernemers en is op 5 oktober (zet alvast in uw agenda).

Ook op het vlak van haarverzorging is er nieuws te melden. We hebben er mooie lijnen bij, voor heren en dames. Elke zes weken trakteren we op leuke acties. Houd onze nieuwsbrief in de gaten. Bent u nog geen lid van onze nieuwsbrief? Schrijf u snel in en mis niets! Zo ontvangt u deze keer op vertoon van de nieuwsbrief (op uw mobiele telefoon of maak een print) 25 procent korting op alle verzorgingsproducten.

Om met een leuk weetje af te sluiten: dit jaar word ik 50! Ik heb vrij gevraagd, maar weet niet of dat lukt. Ik zal eraan moeten geloven... Wie weet wat dat brengt?! Ik laat het maar gebeuren. Ik heb goede kapsters in huis. Zij houden mij zoveel mogelijk jong ;-).

Ik wens u een geweldige zomer toe. Zorg goed voor uw haar.

Liefs, Sandra