Een realisatie van »

Zomer in aantocht!

De vogeltjes hebben zich genesteld. Er zijn er al heel veel uitgevlogen. Bij ons is Stan naar Mallorca gevlogen om dertien weken stage te lopen. Ook dat voelt als uitvliegen... En dat betekent voor mij: loslaten! In september volgden wij (de dames van de salon) een kleurtraining. En wat blijkt? Oranje is de kleur van loslaten. Dus nu is het zo dat mijn borstels oranje zijn. Mijn kam en mijn nagels ook. En om het af te maken, heb ik ook een oranje jurk. En of het helpt? Ach... Gelukkig gaat alles goed met Stan, hij heeft het naar zijn zin. Alles gaat op rolletjes, ook hier. Ik pak dozen in. Ja, we gaan verhuizen! Iets nieuws, iets spannends... Heerlijk! Natuurlijk blijf ik op de vertrouwde dagen in de salon.

Er is een nieuwe collega bij: Renate. Zij is allround haarstyliste. Na een aantal weken aan de slag, heeft ze haar draai gevonden. Ze raakt al wat gewend aan onze (soms gekke) trekjes en gewoontes (die hebben we vooral op vrijdag...). Ik ben heel blij met ons team. Alles loopt prima. Margo rondt bijna een pittig traject af, ze is dan stylist op alle gebieden: kleuren, knippen, advies en ga zo maar door. Tessa heeft haar opleiding ook afgerond en mag het nu in de praktijk brengen. Het brengt onze salon weer nieuwe kwaliteit en professionaliteit.

Ook de vakantie staat weer voor de deur. Hopelijk kunnen we genieten van mooi weer en veel buiten zijn. De schuifdeur staat veel open. Je hoort de vogels fluiten. Dat geeft je het gevoel dat je buiten bent. Helemaal genieten is het met heerlijke koffie. We hebben nu ook een ruime keuze in thee. We werken hiervoor samen met een superleuke nieuwe onderneemster uit Zuiddorpe. De thee draagt de naam Bloomz. Onze salon is ook een samenwerking aangegaan met Cute-Rebel, ook van een enthousiaste onderneemster. We hebben een shop-in-shop met leuke cadeautjes. Kom eens kijken!

Nieuw is dat we een week sluiten in de vakantieperiode. We doen in die week meteen onderhoud aan onze salon en ons computersysteem. In week 31 zijn we daarom gesloten. Wilt u nog een afspraak maken voor uw vakantiecoupe? Reageer dan snel. Bel ons of maak online een afspraak.

Ik wens iedereen een geweldige zomer toe!

Met een lieve, zonnige groet,

Sandra