Een realisatie van »

Wij zijn er wèg van: onze nieuwe productlijn

De zomer is vlakbij. De vakantiekriebels gluren alweer om de hoek. Zoals altijd zorgen we dat onze salon zo min mogelijk gesloten is als we onze vakanties inplannen.

De dagen dat de salon dicht is, vindt u op onze website.

Bravo, Margo!

Heel leuk om te melden is dat voor Margo het eerste half jaar als mede-eigenaar er al bijna op zit. Wat gaat de tijd snel! Ik vind dat ze het super doet.

Wij zijn er wèg van: de nieuwe productlijn van Revlon

We zitten niet stil en blijven aan de slag met educatie, zowel op persoonlijk vlak als op vakkennis. Met trots presenteren wij u dan ook een nieuwe productlijn in de salon.

Een bijzondere, want de Eksperience-lijn van Revlon is een echte innovatie op verzorgingsgebied.

Waar mooi haar en een schone wereld elkaar ontmoeten! De resultaten zijn bijzonder en mooi; professionele haarverzorging die uitstekende beautyresultaten geeft! 

We gaan uit van een gezonde hoofdhuid, en daarna optimale verzorging van het haar. Alle producten zijn door wetenschappers uit maritieme ingrediënten opgebouwd, en zo gemaakt dat het een minimale impact heeft op het milieu. De lijn begint bij een behandeling in onze salon, klein of groot. Het is afhankelijk van wat u belangrijk vindt en wat de behoefte is van uw hoofdhuid en haar. Vraag uw haarstylist naar de mogelijkheden en ervaar! 

Mooi haar, voor jou.

Nieuwsgierig naar deze producten en ook zien waarom wij zo enthousiast zijn? Kijk alvast de video over Eksperience van Revlon op onze website.

Kleintje op komst en collega gezocht

Dan nog heel leuk nieuws: Anouk en haar Lars verwachten een baby! Rond oktober gaat Anouk met zwangerschapsverlof. Daarom zoeken wij een nieuwe collega erbij. Weet u iemand die bij ons past? Voor diegene met de gouden tip staat een toffe goodiebag met mooie producten klaar!

We kijken uit naar een geweldige zomer, ik wens u alvast zonnige, fijne dagen toe.

Tip: plan uw afspraak voor de zomerperiode alvast online in!

Liefs, 

Sandra