Een realisatie van »

Voorjaar

Bijna 1 jaar op het Dorpsplein! Het jaar is omgevlogen. Op naar de zomer! De zon schijnt (op het moment dat ik dit schrijf toch). Heerlijk! Ik heb mezelf beloofd om er zo even lekker buiten op een stoel van te genieten.

De trainingen in en buiten de salon zijn weer in volle gang. We zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Tes en ik volgden afgelopen zondag en maandag in Rotterdam een Sassoon-training van The best hairdressers from London. Super! Daar word ik na 35 jaar kappersvak nog steeds heel blij van. Als ik nu zou moeten beginnen aan het kappersvak, dan zou ik naar Londen gaan om me daar te specialiseren... Wat geniet ik ervan om dat gevoel toch zo veel mogelijk te volgen door mee te doen aan alle Sassoon-trainingen in Nederland. Tes zei ook maandag: 'De eerste die in mijn stoel zit woensdag, krijgt een nieuwe look'. En dat heeft ze gedaan. Gelukkig hebben wij leuke klanten bij wie we heel vaak mogen creƫren wat we willen. Dat is: Mooi haar, Voor jou!

Een huishoudelijke update: Margo werkt nu ook op donderdagmiddag en als ik eens in de maand vrij ben, op zaterdag. Anouk werkt op maandag extra. Alle veranderingen zet ik ook op onze website.

Om ons 1-jarig bestaan aan het Dorpsplein te vieren, trakteren we in de eerst week van april op iets lekkers bij de koffie. We barsten nog van de plannen: de buitenboel gaan we verder opknappen en we zetten letterlijk bloemetjes buiten aan de voordeur. Ook maken we het terras achter weer gezellig en is de hordeur besteld. Alles om een heerlijke zomer in te gaan, met relaxte kappersbezoekjes voor u. Ook zorgen we weer voor mooie acties die we bekend maken via onze nieuwsbrief en onze sociale media (Facebook en Instagram).

Ondertussen begint de stilte rond ons huis een beetje te wennen. Het gaat me beter af dan ik vooraf had gedacht. We vierden trouwens al een feestje in de oude salon! Stan is 18 jaar geworden en vond het een prima idee om het daar te vieren. Nout en Beau kwamen 's avonds ook nog langs als verrassing. Heerlijk om ons huis weer even 'vol' te hebben. Al met al heb ik toch wel een jaartje nodig gehad om te wennen aan alle veranderingen. Het is gelukt om alles een plaatsje te geven. Nu weer bezig om samen met Stan plannen te maken. Hij vertrekt ook in september, de volgende uit huis...

Terugkijkend ben ik opnieuw zeer dankbaar voor alles dat op mijn pad komt. Ik ben trots op mijn meiden en Tessa, die ook haar draai heeft gevonden. En ik ben superblij met mijn gezin. Het afgelopen jaar was ook voor hen heel heftig.

Een fijn voorjaar!

Lieve groet,

Sandra