Een realisatie van »

Veranderingen

Wat een veranderingen staan er weer op stapel! Er zijn er heel wat die ik graag met jullie wil delen.

We hebben een nieuw gezicht in de salon! Renee is allround stylist, die al haar sporen heeft verdiend in het kappersvak. Eerlijk is eerlijk: wat vonden we het spannend. Maar Renee heeft ons weten te overtuigen met haar skills. We zijn heel blij dat ze nu bij team Kapsalon Knipsels hoort. Renee werkt op maandag, donderdag en zaterdag. Maak kennis met haar en maak een afspraak in onze salon. Ook door Renee zijn de wachttijden weer korter en kunnen we u goed en snel van dienst zijn.

Ook privé veranderen er voor mij dingen. Stan begint aan zijn examen en richt zijn pijlen op Eindhoven. Dat betekent: de volgende het huis uit. Binnen een jaar terug met zijn tweeën. Ik vraag aan Peter: wat gaan wij doen? Wat deden we ook al weer toen we nog geen kinderen hadden... Weet je, daar moest ik echt even over nadenken. Maar ze vliegen uit en zo hoort het ook. Gelukkig gaat dat proces bij ons mensen niet zo snel als bij de vogeltjes. Zij vliegen in een korte tijd af en aan om hun jongen groot te brengen, die na een aantal weken al 'ajuus' zeggen! Nout richt ook zijn leven verder in en verhuist samen met Beaudine naar Deventer. Samen hun leven verder vormgeven, spannend die nieuwe fase.

Toen ik dit allemaal overdacht tijdens het schrijven van mijn blog, ben ik op zolder geklommen om in fotoboeken te bladeren. Wat een nostalgie... Het ontroerde me. Ik kwam een foto tegen die ik graag met jullie deel en veel over mij zegt. Onze jongens en mijn geweldige vak in één foto samengevat.

Voor alle ouders van wie de jongen uitvliegen: succes!

En voor alle eindexamenkandidaten: zet 'm op!

Jullie kunnen het.

Lieve groet,

Sandra