Een realisatie van »

Trots

Nu we zo'n elf weken aan het werk zijn in onze nieuwe salon, is het weer tijd voor een blog. Kwaliteit staat centraal en is prioriteit nummer 1. Mooi haar, voor jou. Vlak daarna komt beleving. We werken keihard om dat voor u te realiseren. Onze trainingen zijn weer in volle gang in de Wella studio's en in onze salon.

Elke dag vertrek ik op mijn fietsje (ok√©... bijna elke dag) naar het Dorpsplein. Heerlijk! Het feit dat ik meer buiten kom dan ooit tevoren, geeft me het gevoel dat ik meer leef. Niet meer enkel mijn achterdeur uitstappen en de salondeur in, en andersom.

Wel heb ik af en toe het gevoel dat alle ruimtes leeg zijn getrokken: de salon en de rest van de garage. En stiekem stonden er ook heel wat salonspullen in mijn priv√©ruimtes. Nu heb ik zoveel ruimte... Ik kan er wel iets in beginnen! Maar nee, dat gaan we niet meer doen, hoor.

Margo is ondertussen trotse mama van Vienna! Een prachtig mooi meisje. Wij voelen ons allemaal een beetje tante.

Tamara begint haar draai ook te vinden. Ze heeft het gelukkig naar haar zin binnen ons team. Ze is begonnen op een heel heftig en druk moment in de salon.

Als ik rond kijk ben ik trots op allemaal. Trots op ons team en zeker ook trots op Tessa en haar gezin. Want dit alles betekent ook voor hen een behoorlijke omschakeling.

We leren iedere dag van elkaar.

Lieve groet,

Sandra