Een realisatie van »

Op weg naar 2023: met bijzonder nieuws!

Op weg naar 2023, op weg naar mooie, nieuwe plannen.
En niet alleen voor mij, Sandra, maar ook voor Margo…

Het was een spannend jaar door vele omstandigheden. Voor iedereen anders: raar, bizar, moeilijk, maar hopelijk ook met leuke momenten. Terugkijkend realiseer ik me dat 1 februari 2023 Kapsalon Knipsels 20 jaar bestaat! Dankbaar ben ik, omdat vele van u onze salon waarderen en graag in onze stoel zitten.

Ook dankbaar ben ik voor een heel mooie stap van Margo. We hebben iets te melden! Margo stapt per 1 januari 2023 in de salon als mede-eigenaar. Ze gaat Kapsalon Knipsels op den duur overnemen. Wat ben ik trots op haar, al 12,5 jaar in de salon en nu deze stap! We maakten zoveel mee samen, en met ons mooie team gaan we de toekomst tegemoet.

En dan nu het woord aan Margo:

Afgelopen jaren kreeg ik regelmatig de vraag: goh, Margo, is dat iets voor jou om de kapsalon over te nemen? Normaal weet ik heel goed wat ik wil, maar tot nu toe stond ik steeds zonder antwoord. Grappig om precies terug te zien hoe Vienna reageert als ik haar een ‘waarom’-vraag stel… Dan antwoordt ze zoals verwacht met ‘weet ik niet’. Maar de vraag bleef bij mij wel hangen... Na een hele tijd nadenken bracht dat me tot een conclusie, mede dankzij mijn ouders. Daar ben ik hen heel dankbaar voor. Het kostte ons vele belminuten, urenlange gesprekken, steun, inclusief koffie en rosé. Maar ik ben eruit!

Ik besef dat mijn werk niet alleen werk is. Het is ook mijn hobby, mijn passie. En dat mag ik samen doen met de leukste en liefste collega’s die dat net zo ervaren. Mijn voldoening haal ik uit onze klanten, die met een lach binnenkomen en blij de deur weer uitgaan. En wanneer ze nog even een keertje extra in de spiegel kijken… dat is mijn geluksmomentje!

Na ruim 12 jaar in dienst -met vallen, opstaan en tussendoor nog eens koprollen- hebben we een sterke band, een heel fijne samenwerking. Ik waardeer dat enorm en ben daar Sandra ontzettend dankbaar voor. Ik heb er onwijs veel zin in en hoop jullie blije, extra blik in de spiegel nog lang in de salon te mogen ervaren.

Mooi haar, voor jou.

Op nog veel mooie momenten met elkaar!

Liefs,

Margo en Sandra