Een realisatie van »

Nieuw seizoen

Oktober! Het blad valt. Nog even en het is weer Sinterklaas en Kerstmis. Alle vakanties zijn voorbij. We zijn weer met een volledig team aan de slag.

Team
Er zijn wat veranderingen in de samenstelling ons het team. Naomi werkte twee jaar bij ons en heeft besloten een andere weg in te slaan. Wij bedanken Naomi voor haar enthousiasme en hopen dat ze haar talenten benut. Larissa heeft haar eerste leerjaar goed afgerond bij ons. Ze is in Terneuzen haar tweede jaar gestart. Larissa heeft het super gedaan. We wensen haar heel veel succes. En we blijven de dames natuurlijk volgen. We hopen ze af en toe nog eens te zien en te horen. Dikke kus voor jullie allebei. Margo en Renee zijn meer uren gaan werken. Ook de dagen waarop zij werken, zijn veranderd. Nog een nieuwtje: Onze salon is vanaf nu drie dagen per week open tot 19.00 uur!

Trainingen
Een nieuw seizoen betekent voor de salon ook nieuwe ideeën, trainingen en nog veel meer. Heeft u ons gezien op de cover van Via Vivo, ons model Lisa? Binnenin staat Jony en ook nog een interview met onze Nout. Moeder en zoon in hetzelfde blad! Onze haarstylisten blijven hun expertise trainen en uitbreiden. Ook doet Kapsalon Knipsels mee aan een modeshow van Inner Wheel, bij DockSide in Sas van Gent, in samenwerking met Bankgeheim en Henno Cysouw. Iedereen in actie voor het goede doel: Europa Kinderhulp!

Uitje
Vorige week hadden we een teamuitje naar een styling- en imagocoach. Superleuk! Aansluitend samen met de mannen lekker gegeten bij onze lieve buurtjes Sjef en Chantal van Onder de Linden. Voor onze klanten hebben wij ook een uitje in petto: op 23 november is er een avond speciaal voor jonge mamma's in onze salon. Kom gezellig langs, voor tips & tricks om er snel stralend uit te zien. Cute Rebel en Bloomz thee zijn er ook bij. Gezelligheid met een hapje en een drankje. (Kaarten verkrijgbaar in onze salon a € 10,00.) Genoeg te doen en te beleven, dus!

Thuis
Thuis is het best stil. Stan studeert in Eindhoven en heeft het super naar zijn zin. Dat betekent: sinds 21 jaar weer met z'n tweeën op vakantie, samen aan tafel. Dat is heerlijk, maar toch ook wennen. Ik heb maar kleine pannetjes gekocht want je zag de aardappelen niet liggen in die grote pan! En wat dacht je van de boodschappen? Vroeger twee tassen vol, nu is het een lachertje. Onze poezen missen Stan enorm. Iedere keer als wij de trap op lopen, staan ze te blèren aan zijn deur. Wij doen zijn kamerdeur open, ze lopen een rondje en vertrekken weer teleurgesteld.

En de oude salon? Die is heringericht, maar het blijft 'de salon'... wijnsalon, chillsalon, cavesalon, feestsalon of spelletjessalon. Het is er gezellig met allemaal oude spullen. Een fijne bestemming!

Plan vooruit
En omdat ik het ieder jaar zeg, doe ik dat nu ook: nog 10 weken te gaan voor Kerst! Wil je op je best zijn, maak dan op tijd je afspraak.

We staan helemaal voor jullie klaar.
Mooi haar, voor jou.

Een herfstgroet,

Sandra