Een realisatie van »

Mijn schaar doorgeven

Soms gaan dingen in een stroomversnelling. Het duurt nog even voor het echt zover is, maar het lot beslist: ik leg mijn kam en schaar voorgoed neer. Niet meteen, maar eind dit jaar. Het voelt dubbel, er zijn al heel wat waterlanders gepasseerd. Na 38 jaar in het kappersvak -ik begon op mijn 16e- geef ik de salon door aan Margo. We zijn achter de schermen al even bezig met de voorbereidingen. Het zat eraan te komen, maar nu moet ik mij er echt bij neerleggen dat mijn handen niet meer kunnen wat ik zo graag doe. Dit was en is nog steeds een proces waar ikzelf richting aan moet geven. En nu is het zover: ik laat het met een gerust hart aan Margo en haar superteam over. Ze gaan verder met 'Mooi haar, voor jou'.

Wat ben ik dankbaar dat ik vol passie Kapsalon Knipsels mocht brengen tot waar de salon nu staat. In de weg er naartoe heb ik veel hobbels overwonnen. Maar wat heb ik ook veel plezier gehad tijdens 21 jaar Knipsels. Nooit had ik gedacht dat ik het vanaf de start met twee stoelen in onze garage zou brengen tot de salon die Knipsels nu is. Dat is samen met u en mijn meiden bereikt! Terugblikkend kan ik het niet uitleggen wat dat voor mij betekent. Op 30 december 2023 is mijn kapperscarrière dan echt voorbij. Wat ik ga doen? Ik wil niet stilzitten en sta open voor alle leuke opties, maar het zal helaas niet meer als kapper zijn.

Margo staat aan een nieuw begin. Ze gaat een frisse draai aan de salon geven. Dat begint met een nieuwe naam, die we op een speciaal moment aan u gaan vertellen. We bouwen de spanning een beetje op en houden u graag op de hoogte van het memorabele moment. Blijf ons volgen op Facebook of Instagram, of ontvang het nieuws via e-mail.

Bedankt voor alles en een lieve groet,

Sandra