Een realisatie van »

Herfst

Deze blog begint met een kiekje van vroeger...

Vandaag zit ik aan mijn keukentafel. Het is vrijdag 8.10 uur. Anouk en ik komen net terug uit Zaamslag. Om 5.15 uur waren wij daar present om een bruid een mooi kapsel aan te meten. Haar tot op haar b... Prachtige jurk... Helpen aankleden... Wat een geweldig vak hebben wij! Maar eerlijk is eerlijk, het voelde als veel te vroeg. Onze wekker liep om 4.15 af. Pfff... We zien het positief: we hebben nog de hele dag voor ons.

En nu is het officieel herfst, na een geweldige nazomer waar iedereen nog steeds van geniet. Om winterlooks wordt nog niet veel gevraagd. Dat komt vast en zeker. We hebben er zin in.

We zijn nu half jaar aan het werk in onze nieuwe salon. Er is weer aardig wat gebeurd. Ook binnen ons team. Afscheid nemen hoort er helaas ook bij. Dat hebben wij dan ook gedaan, iets dat niet gemakkelijk is. Tegelijkertijd zijn we ook blij, omdat Margo weer terug is.

Larissa is onze nieuwe BBL-leerlinge. Zij neemt de taken van Naomi over. Zij zal steeds meer op onze kleurafdeling te vinden zijn. Het is fijn dat de vakanties weer achter de rug zijn en dat ons team weer compleet is. In de laatste maanden is ook gebleken wat voor team we hebben. Daar ben ik zo trots op!

Onze trainingen zijn ook weer begonnen. Sommigen weten dat die breder gaan dan ons vakgebied alleen: ook voor sociale vaardigheden en communicatie is er aandacht.

Voor mij persoonlijk was het een jaar vol veranderingen. Salon aan huis weg, Nout naar Zwolle, Peter een nieuwbouwlocatie met zijn bedrijf BAS... En natuurlijk mijn pa... Het gaat steeds slechter met hem. Het is heel wat.

Ik krijg nu vaak de vraag 'Wat heb je gedaan met de oude salon?'. Nou... Niets! Nog niets. Waarom dat zo is? Daar zijn we nog niet aan toe gekomen, om alles dat ik net noemde.

Bij Kapsalon Knipsels concentreer ik me op allerlei leuke dingen: onze Vriendinnenavond op 3 november bijvoorbeeld. En we kijken ook uit naar 4 november, wanneer CTV Zeeland opnames komt maken in de salon. Er komt een metamorfose die dag en houd onze nieuwsbrief, website en facebook-pagina in de gaten. Je krijgt de kans om jezelf of iemand anders op te geven.

Tot slot mag mijn traditionele lijfspreuk voor september niet ontbreken: Het is bijna Kerst, dus denk aan je afspraak! Nog twee keer zes weken en we zitten in week 50!

Met een lieve nazomergroet,

Sandra