Een realisatie van »

Harde werkers in 't zonnetje

 Nieuws over Kapsalon Knipsels op nummer 10!

Bijna Pasen... Dat betekent een nieuw begin. Het begin van allemaal mooie, nieuwe dingen die ons te wachten staan: lente, zon, buiten zijn én onze nieuwe salon.

Over 'buiten zijn' gesproken: op nummer 66 hoor je de fazanten en de vogels en op nummer 10 balkt er een vrolijke ezel lustig op los. En de kerkklok die luidt... Fijn, wat leven in de brouwerij. De werkzaamheden in de kapsalon vorderen snel. Dat moet ook, want over twee weken is de opening.

De stoep is gelegd. Het terras en de gevelbekleding zijn bijna af, het behang zit erop. Alleen nu slaat de stress wat toe. Maandag komt Jurry de vloer leggen. Dus ik wil alles geverfd hebben (en loop dus de deur plat bij t' Verfhuus). De verfploeg is in volle gang aan de slag (Fred, Tessa, Peter, Eric, Anouk en ik).

Op de foto van deze week daarom een paar van onze hardwerkende vakmensen in het zonnetje: BAS Breskens! Topmannen. Topbedrijf (al ben ik misschien een beetje bevooroordeeld, oké). Maar kom zelf eens kijken op 2 april. Voor mij al een beetje vertrouwd omdat ik er al veel tijd heb doorgebracht. Het plaatje komt tot leven, zo fijn!  #ruimte#daglicht

Liefs, Sandra