Een realisatie van »

Feest

Wat een feest 2 april! Wat fijn dat er zoveel mensen zijn geweest om onze salon te komen bewonderen. En dank voor de bloemen, originele cadeaus, drank en chocolade! Dat maakt het een feestje om te mogen werken.

Afgelopen weken is er keihard gewerkt door de vakmensen van BAS -Jan, Patrick, Erick- ons geweldige team en in het bijzonder Peter. Ook wil ik Peter Snoodijk bedanken voor de geweldige verrassing, in de vorm van de prachtige Ford die voor onze deur stond tijdens de opening zaterdag. Mijn motto is: niets kan je alleen. Je hebt elkaar nodig om iets te bereiken. Dus daarom: dank jullie wel.

 

 

Mooi haar, voor jou

Op nummer 66 is alles weg. Leeg, kaal en stil... Ik ga op mijn fiets naar mijn werk elke dag. Kom ik ook eens buiten! Oké, als het regent pak ik de Ka, die ondertussen 'bouw-af' is gemaakt en weer gewoon auto mag zijn. Want hij was één en al stof. Werkelijk alles ging in mijn auto tijdens de bouwperiode: fiets, rek, zakken met troep, dozen, kratten, hout... En vooral mensen die onder het stof, de verf en resten stucwerk zaten. 

Er zijn nog wat puntjes voor de officiële oplevering, maar dat komt allemaal goed. Zo klemt de deur een beetje. Dus hard duwen of even aanbellen tot zaterdag (want dan wordt het opgelost). 

Alles is voor u en ons zo prettig mogelijk gemaakt in een bijzondere omgeving. Wij hopen dat wij u een heerlijk ontspannen gevoel kunnen geven.

En vooral: Mooi haar, voor jou.

Een dankbare en tevreden groet,

Sandra