Een realisatie van »

Een nieuw jaar...

Januari! Tijd voor de beste wensen voor jullie allemaal: gezondheid en gezelligheid, geluk en vriendschap. Een nieuw jaar betekent ook afscheid van 2018. Dat was voor mij een jaar waarover genoeg te vertellen is, zowel privé als zakelijk.

Zakelijk gezien hebben we 2018 afgesloten met een aantal veranderingen aan het Dorpsplein. Anouk is boven de salon komen wonen. Ze maakt er haar paleisje van en is druk in de weer in huis en tuin. En er is een handyman in de buurt voor het kleine kluswerk! Veel woonplezier, Anouk.

Door een plotselinge verandering in samenstelling van het team in december betekende het alle zeilen bij. De andere teamleden maakten met veel inzet extra uren om alle klanten op hun Kerstbest te laten zijn. Dat is gelukt. De kracht van dit team is hiermee opnieuw dubbel en dwars bewezen. Beretrots maakt me dat!

Met oud en nieuw heb ik denkbeeldig twee vuurpijlen in de lucht geschoten. Een heel krachtige om 2018 snel achter me te laten. En de allermooiste pijl die ik vinden kon voor 2019. Want mooi wordt het, dat is zeker. We zijn in de salon weer volop aan het trainen, ieder op haar eigen vakgebied. De nieuwste technieken voor knippen en kleuren beloven een prachtig kleurrijk seizoen. We zijn heel blij met New Koleston Perfect ME+, een zeer vriendelijke kleurlijn. Het kleurbehoud is ongeëvenaard. Met New Koleston Perfect ME+ vermindert de kans op allergie tegen haarkleuring met wel 60 (!) keer.

Kortom, we gaan goed beslagen ten ijs 2019 in: met een topteam, topideeën en topproducten.

Iedere zes weken zijn er mooie aanbiedingen. In januari is het 25 procent korting op alle EIMI-producten. Vergeet uw kerstcadeautje niet te verzilveren; 10 procent korting op een product.

Laat me afsluiten met het belangrijkste: Mooi haar, voor jou. Dat maken we ook in 2019 weer graag waar. Voor u, maar ook met u. Want via deze weg vraag ik u graag om tips, suggesties, wensen... Wat lijkt u leuk in 2019; een Vriendinnenavond, een bepaalde workshop, een make up-avond, een kleurenanalyse? Of een moeder-dochter-middag? Laat uw reactie achter op Facebook onder deze blog of stuur me een e-mail met uw suggestie. Verras ons!

Met een lieve groet,

Sandra