Een realisatie van »

Een nieuw hoofdstuk...

Ik zit hier in de tuin, in mijn stoeltje. Te kijken naar alles wat we gedaan hebben in de afgelopen maanden. En ik moet zeggen, dat is best veel. Ons huis is zo goed als klaar, het gras ligt er en planten zijn geplant en kunnen gaan groeien.

Het is vreemd om na jaren (ver)bouwen nu te kunnen bedenken op je vrije dag of avond: ‘Wat gaan we doen? Gaan we wandelen, fietsen of gewoon niets doen?’ We vinden het maar een vreemde gewaarwording.

De poezen zijn het ook gewend op ons nieuwe stekkie. Eigenlijk waren ze het hier na een dag al gewend. Ze lagen uitgebreid te luieren op de stoel, eerder dan ons… Want dat heeft tijd nodig, maar dat komt vast goed.

Gelukkig kunnen we de coronatijd bijna achter ons laten, maar het zal een heel jaar te merken zijn in de planning van de salon. Zo hebben we samen besloten dat ieder van ons deze zomer twee weken achter elkaar vakantie heeft, zodat de salon maar een paar dinsdagen dicht is. In het najaar heeft iedereen nog een week. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe trots ik ben op ons team dat we deze moeilijke tijd samen zijn doorgekomen.

En we zijn zo blij dat we u weer zien in de salon en mogen doen wat we het liefste doen: mooi haar maken, u verwennen en in de watten leggen. Tijdens en na de lockdown zijn we door u verwend met chocolade, chocolade, wijn, bubbels, bloemen en chocolade. O, ja en chocolade!

Fijn dat we weer de draad op kunnen pakken! Trainingstijd is weer aangebroken, we hebben de eerste trainingen alweer achter de rug. Dat geeft superveel energie en inspiratie.

Ondertussen heeft bijna iedereen kennisgemaakt met onze Vlaamse Zeeltje. Fijn dat ze het naar haar zin heeft in onze salon. Ook heeft ze kennisgemaakt met de rare gewoontes van ons team en past ze zich daar gelukkig gemakkelijk op aan. De nieuwe fotoshoot is hier een goed voorbeeld van.

Ik heb de dames ook meegenomen naar een bootcamp, georganiseerd door vitaliteitpraktijk van Christel Verduijn. De jongste van ons team, Esmee, was het stijfst van ons allemaal. Maar voor een aantal van ons is het voor herhaling vatbaar! Esmee leert heel veel in de salon en staat steeds meer te kleuren. Als u het leuk vindt om een keer model te zitten voor Esmee, laat het ons dan weten. Dan plannen we u in op een trainingsmoment. 

We hopen op een mooie zomer zonder beperkingen, en dat we maar snel van de mondkapjes af zijn. Zodat we uw gezicht weer helemaal kunnen zien in de spiegel.

Er staan nog vele leuke, spannende nieuwtjes klaar voor u maar dat is voor later…! Mocht u ideeën hebben of suggesties hebben voor onze salon, dan horen wij dat heel graag van u.

Voor nu een hele fijne zomer. Geniet van alles wat er weer mag. Ga lunchen, dineren, borrelen, bezoek een pretpark of dierentuin, museum bioscoop en zwembad. Ga nog even naar school, sporten, ga op bezoek, en… knuffel vooral degene die je al lang wilt knuffelen. En van alles wat er straks weer gewoon mag.

Kortom, maak er iets moois van!

Liefs, Sandra