Een realisatie van »

Een bizar jaar...

Lieve klanten,

Wat hadden we ons nu graag moe en voldaan gewerkt deze tijd voor Kerst. Wat doet het ons verdriet om in een stille salon te zijn. Maar wat doen we ook ons best voor een lach… Met dit filmpje bijvoorbeeld. En jullie lieve reacties doen ons goed en geven ons weer energie! 

Natuurlijk maken wij ons zorgen. Om ouderen die nog eenzamer worden. Om opgroeiende jonge mensen die nu niet of minder kunnen studeren, sporten enzovoort. Om collega-ondernemers te zien die het ontzettend moeilijk hebben. Om de horeca waarin ook allebei Sandra’s jongens werken. Om vrienden die een eigen onderneming hebben en zware tijden meemaken. Om onze eigen salon en de steun van de overheid die maar een druppel op een gloeiende plaat is…

Wat was het een bizar jaar, met in maart de eerste lockdown. Acht weken waarin wij niet stil hebben gezeten. Er werd gretig gebruik gemaakt van de afhaal van kleur- en stylingproducten in onze salon. We stortten ons op educatie en leerden de nieuwste technieken. Vol energie, voor als de salon weer open mocht. We namen de salon onder handen met een nieuw kleurtje, een nieuwe look. We verveelden ons niet, want ons beroep is niet alleen werk, het is ook hobby en passie! We gingen er weer tegenaan, want de drukste weken komen eraan. Maar op 14 december werd onze vrees voor een tweede lockdown werkelijkheid. Binnen een uur na dit nieuws stonden we met het complete team paraat. Tot aan de laatste minuut werkten we keihard om zoveel mogelijk klanten nog te helpen. 

2020 was ook een jaar van afscheid en nieuwe gezichten. We namen helaas afscheid van Renee. We horen elkaar gelukkig nog regelmatig. We wensen haar en Roland alle goeds voor het nieuwe jaar. Inmiddels hebben we nieuwe collega’s: Zeeltje, onze Vlaamse, en Esmee, onze leerling. Ook is Sanne er af en toe om ons te ondersteunen. Blij met ons team! En het is waar: in een ‘slecht jaar’ moet iedereen veel harder werken dan in een ‘goed jaar’. Wat zijn we dankbaar voor ons team, het vertrouwen van onze klanten en de vele bestellingen in deze moeilijke weken. 

We kijken vooruit naar 2021, vol goede moed en plannen voor leuke acties, trainingen en vrolijke foto’s en filmpjes. Wij gaan er iets moois van maken: Mooi haar, voor jou! Pas goed op elkaar en blijf gezond.

Graag tot in 2021.

Liefs, 

Sandra, Margo, Ilse, Anouk, Zeeltje, Esmee, Monique en Sanne