Een realisatie van »

De zomer voorbij

Alweer september... Ja hoor! We tellen weer af naar Kerst... We hopen dat iedereen in deze bijzondere tijd toch een fijne zomer heeft gehad, met het 'nieuwe nieuw'. Misschien heeft u op een andere manier vakantie gevierd, maar het aan het zonnetje heeft het vast niet gelegen.

Er zijn veel dingen die ik even wil delen. Eerst nog maar even over corona. Onze brancheorganisatie ANKO vroeg waar ik bang voor was. Nou, ik kan u vertellen dat is dat er zieken vallen in de salon, onder de mensen om mij heen. Mijn meiden, mijn gezin... Hoe dan verder? Om die angst te voorkomen, doen we er alles aan om schoon en veilig te werken. We hopen dat de mensen die in onze stoel zitten daar hetzelfde mee omgaan. Ik moet er niet aan denken dat er mensen ziek worden, en dat we weer iedereen moeten afbellen.

Privé zijn we ondertussen verhuisd naar ons mooie huis. Wij hadden een relaxte zomer, en we hebben nog een hoop geklust in en om het huis. De poezen hadden het zwaar. Wéér in die mand, in de auto: 'potje mauwen in de auto'. Maar oh, gelukkig: de bank was nog hetzelfde, onze bak staat er ook en zij die ons altijd eten geeft is er ook... Dus vrij snel rust in de tent en weer een hoofdstuk afgesloten... We kunnen weer Genieten...

In de salon hebben we nog een paar vakantieweken te gaan, dus is september in de planning nog een drukke maand. Mijn doel was open blijven na de acht weken verplichte sluiting van de salon, en dat is gelukt. We doen onze uiterste best iedereen zo snel mogelijk te helpen. Nog meer nieuws uit het team: Jammergenoeg hebben we Renee moeten uitzwaaien omdat haar gezondheid en haar werk in de salon niet samengingen. We wensen Renee veel plezier in haar nieuwe baan. We zoeken naar een nieuwe collega maar dat is niet zo gemakkelijk geregeld. Wel hebben we in de vakantie hulp gehad van Sanne en Esmee. Esmee blijft bij ons als leerling en daar zijn we heel blij mee. U ziet haar op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bij ons in de salon.

Ook hebben we de eerste vaktrainingen alweer gepland. We zijn er helemaal klaar voor en hebben heel veel nieuwe inspiratie. Naast ons mooie merk System Professional, die met een persoonlijke energiecode advies geeft in verzorging en styling, hebben we een nieuwe verzorgingslijn in onze salon. Revlon re-start heeft een mooie toegankelijke verzorgingslijn, die vanuit huidverzorging is geïnspireerd. Er is voor elk haar- en huidtype een mooi product. Houd onze acties in de gaten om er kennis mee te maken!

En ja, ik schreef er aan het begin van deze blog al over: de Kerst. Ik was niet de eerste die erover begon, hoor! Dat was Margo (in juli al!). De eerste afspraken staan al dus een advies: plan vooruit.

Hopende op een mooie nazomer, want dan kunnen we nog veel buiten zijn! Geniet van al het moois.

Lieve groet, Sandra