Een realisatie van »

Dag, 2016!

Mijn laatste blog van dit jaar... 2016 is bijna om. Wat een spannend, heftig en mooi jaar! Een jaar met een hoop beslissingen, zowel zakelijk als privé. Ook een emotioneel jaar. Er zijn heel wat tranen gevloeid.

Er is een mooie samenwerking begonnen in 2016, samen met Tes. En daar hoort natuurlijk haar gezin ook bij! Het betekende veel veranderingen, waarin iedereen zijn plaatsje moest vinden. Voor Fred betekent dat de catering op zaterdag. Hij heeft die rol overgenomen van Peter en hij doet het geweldig! Elke zaterdag lekkere broodjes en voor mij een salade. Bijna alles loopt zoals we wensen. Ons team is top. We staan allemaal voor elkaar klaar. De trainingen zijn weer in volle gang. Iedereen traint op haar specialisme.

2016 stond voor mij ook in het teken van loslaten. Ook zo'n 'dingetje', maar 'het is je kind niet, het is je zaak'. Tes drukt me op het hart: 'Als jij niet vertelt wat je allemaal weet, hoe moet ik dan weten wat jij allemaal doet?' En daar heeft ze een punt. Dus ben ik begonnen met schrijven... Een A4'tje en nog een... Goh, ze heeft echt gelijk: dit kan ze niet weten. Het betekent: de taakverdeling loslaten. Wat fijn dat Tessa datgene dat ik wil loslaten, op zich wil nemen. En dat waar ik me verder in wil verdiepen, nu meer tijd krijgt. Applaus voor onszelf!

Privé passeerden er ook heftige zaken voor mij dit jaar. Onze oudste zoon uit huis. Mijn vader twee hersenbloedingen gehad en zijn herinneringen ebben weg. Trots zijn we op de nieuwbouw van Peters bedrijf BAS. En ook heel trots zijn we op een prachtig mooi klein meisje dat is geboren: Vienna.

Ook in 2016 is ons motto: 'Mooi haar. Voor jou.' Daar staan wij voor.

We mochten al zorgen voor mooie creaties voor u, daar zijn we heel blij mee. Daar gaat ons kappershart sneller van slaan. Er is niets wat liever doen dat dat! We hopen dat we ook in 2017 mooi haar voor u mogen maken.

En dank u wel voor een geweldig mooi 2016!

Lieve dankbare groet,

Sandra