Een realisatie van »

Afsluiting van een mooi jaar

Mijn laatste blog van 2017... Wat een jaar! Spannend en enerverend. Veel gelachen. Ook vloeiden er tranen. Afscheid genomen. Mensen verwelkomd.

Renee kwam erbij als stylist. Van Larissa en Naomi namen we afscheid. Gelukkig zien we deze dames geregeld in onze salon. Het gaat heel goed met hen. Na zeven jaar gaan we verder zonder Anouk. Na veel wikken en wegen, heeft ze besloten haar eigen weg te kiezen. Zij start in januari met de opleiding kinderopvang. Wat gaan we haar missen! Maar iedereen moet gaan voor zijn of haar geluk... Dat is het allerbelangrijkste. We gunnen Anouk het beste. Dank je, Anouk, voor je aanstekelijke lach, je verhalen en je rare dansjes. Je blijft toch mijn buurmeisje. Margo en Renee gaan meer werken in het nieuwe jaar. Tessa en ik (Sandra) blijven present op onze vaste dagen. Verder verandert er helemaal niets!

Even terugblikken nog... We maakten veel mooie kapsels. Het liefst zien we dat mensen hun haar dragen zoals dat helemaal bij hun stijl past. Als dat lukt, dan hebben we het goed gedaan. Natuurlijk zijn er ook dingen die minder goed verliepen. We vertrouwen erop dat wij die ook naar tevredenheid hebben opgelost.

Jubileum
Voor 2018 staan er weer veel trainingen op de agenda. Zo blijven we voor u mooi haar maken! We weten al een beetje wat eraan komt qua kleur. Zooo gaaf! Tessa gaat haar derde jaar in als mede-eigenaresse. Wat een fijne en goede beslissing was die stap. Tes, bedankt voor alles. In februari bestaat Kapsalon Knipsels 15 jaar. (Op 1 februari 2003 lag er een pak sneeuw. Ben benieuwd of dat dit jaar ook zo gaat zijn!) Ons klantenbestand bevat heel wat mensen die vanaf het eerste uur bij ons in de stoel zitten. Dat vind ik erg bijzonder. U hoort in februari meer van ons jubileum! We gaan bijvoorbeeld leuke (win)acties doen.

Exposeren
Ook blijven we ruimte bieden aan persoonlijke kunst. Bent u creatief, bijvoorbeeld met schilderen, tekenen, boetseren of fotografie? Maakt u mooie dingen? Dan is er plaats om te exposeren in onze salon. Vraag ons naar de mogelijkheden.

En dan nog persoonlijk nieuws (om wat speculaties de wereld uit te helpen): we gaan ons huis verkopen. Ik blijf gewoon bij Kapsalon Knipsels aan het werk, hoor. Grappig hoe een verhaal een eigen leven kan gaan leiden!

Graag wil ik u bedanken voor opnieuw een geweldig jaar. Fijn dat ons team u mocht verwelkomen in onze salon. Daar gaat ons kappershart sneller van kloppen!

Wij wensen iedereen een fijn en vooral gezond 2018.

We staan graag weer voor u klaar vanaf 3 januari.
Mooi haar, voor jou. 

Lieve groet,

Sandra