Een realisatie van »

KAPSALON - voor dames, heren en kinderen

Mooi haar, voor jou. Dat is onze missie.

‘Mooi haar’, dat spreekt voor zich. Met ‘voor jou’ bedoelen we precies wat er staat, in de puurste zin van het woord: Uw haar is uniek, net zoals u dat bent.

Uw unieke coupe

Uw bezoek aan onze salon staat elke keer weer opnieuw in het teken van uw gepersonaliseerde coupe. Wij nemen de tijd voor u. We vragen wat u wilt en maken uw haar mooi. Met oprechte aandacht voor uw wensen en perfecte verzorging van uw haar. Zodat u kunt ontspannen en genieten van uw haar, dat goed valt en lang in model blijft.

Kapsalon Knipsels is specialist in haarkleuring. U kunt ook bij ons terecht voor persoonlijk, professioneel advies bij haar- en hoofdhuidproblemen. We werken met de allerbeste producten voor haarverzorging.

Maak uw afspraak online!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram.

Haarkleuring

Wilt u uw haar van een nieuwe kleur voorzien? Natuurlijk, ingetogen of juist uitbundig? Wij helpen u de juiste keuze te maken en zorgen dat uw nieuwe haarkleur perfect bij aansluit bij uw wens en uw persoonlijkheid onderstreept. Ons merk in haarkleuring: Wella professional.

Producten

Persoonlijk advies

Uw wilt het beste voor uw haar. Kapsalon Knipsels ook. Uw unieke coupe verdient het beste. Wij voorzien u van persoonlijk advies. Met een unieke samenstelling van haarproducten gunt u uw haar en hoofdhuid het beste.

Onze merken
Sebastian
Revlon
Nioxin 
American Crew
Wella professional
EIMI

Waar mooi haar en een schone wereld elkaar ontmoeten!

Revlon EksperienceTM, de kracht van de zee, wetenschap en de zintuigen.

EksperienceTM combineert nieuwe behoeften van klanten en een perfecte synergie tussen zee, wetenschap en zintuigen, met als doel de professionele haarverzorgingssector te verheffen met uitstekende beautyresultaten.

ZEE De oorsprong van het leven, de enorme bron van wijsheid den welzijn die ze bevat. Een overvloedig ecosysteem, vol kostbare ingrediënten.

WETENSCHAP Dankzij uitvoering onderzoek, zetten onze experts maritieme ingrediënten om in sterk presterende formules die professionele resultaten opleveren.

ZINTUIGEN Onze rituelen met verse producten in de salon en thuis herstellen evenwicht en zorgen voor een moment van ontspanning, en nemen u mee op reis naar welzijn.

DUURZAAMHEID Doordat we werkelijk betrokken zijn bij het milieu, geloven wij dat het minimaliseren van onze impact op de planeet een eindeloze reis is.